Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Pick embléma egy Formula 1-es versenyautón

Pick embléma egy Formula 1-es versenyautón

Egy magyar húsfeldolgozó vállalat, a Pick emblémája is látható lesz a McLaren Mercedes versenyautókon az augusztus elsején megrendezésre kerülő Formula-1-es Magyar Nagydíjon, köszönhetően a csapat főszponzorának, a Vodafone-nak.
Megosztás Nyomtatás
Pick embléma egy Formula 1-es versenyautón A Formula-1-es McLaren Mercedes csapat fő szponzora, a Vodafone mobil távközlési vállalat lehetővé teszi, hogy egy magyar cég emblémája is látható legyen az ez évi Magyar Nagydíjon. Az együttműködést Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. elnök-vezérigazgatója és Csányi Sándor, a Picket is magában foglaló Bonafarm csoport alapítója jelentette be. A szegedi élelmiszeripari cég emblémái a pilóták sisakja mellett, a vázon kapnak helyet az egyéniben és a konstruktőrök versenyében egyaránt az élen álló McLaren csapat autóin. A 141 éves, leginkább a szalámijáról híres céggel kötött szerződés nem az első magyar szponzori megállapodás a Formula-1 történetében. A Hell energiaital gyártó cég tavaly májusban a Williams csapattal kötött hasonló szerződést. A 2010-es Formula-1-es Magyar Nagydíj augusztus elsején kerül megrendezésre a Hungaroringen.

Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu