Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Pick embléma egy Formula 1-es versenyautón

Pick embléma egy Formula 1-es versenyautón

Egy magyar húsfeldolgozó vállalat, a Pick emblémája is látható lesz a McLaren Mercedes versenyautókon az augusztus elsején megrendezésre kerülő Formula-1-es Magyar Nagydíjon, köszönhetően a csapat főszponzorának, a Vodafone-nak.
Megosztás Nyomtatás
Pick embléma egy Formula 1-es versenyautón A Formula-1-es McLaren Mercedes csapat fő szponzora, a Vodafone mobil távközlési vállalat lehetővé teszi, hogy egy magyar cég emblémája is látható legyen az ez évi Magyar Nagydíjon. Az együttműködést Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. elnök-vezérigazgatója és Csányi Sándor, a Picket is magában foglaló Bonafarm csoport alapítója jelentette be. A szegedi élelmiszeripari cég emblémái a pilóták sisakja mellett, a vázon kapnak helyet az egyéniben és a konstruktőrök versenyében egyaránt az élen álló McLaren csapat autóin. A 141 éves, leginkább a szalámijáról híres céggel kötött szerződés nem az első magyar szponzori megállapodás a Formula-1 történetében. A Hell energiaital gyártó cég tavaly májusban a Williams csapattal kötött hasonló szerződést. A 2010-es Formula-1-es Magyar Nagydíj augusztus elsején kerül megrendezésre a Hungaroringen.

Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu