Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Segítsünk együtt az éhező kisgyermekeken

Segítsünk együtt az éhező kisgyermekeken

A gyermekéhezés felszámolása a felnőttek feladata. Közös felelősségünk, hogy az ártatlanokon a magunk módján, és eszközeivel segítsünk. Ennek a nemes, és halasztást nem t-rő célnak az érdekében készült el a MÉZES MIKULÁS cím- mézeskalácsos receptkönyv, amihez civilek, cukrászok, szakácsok, bloggerek adták ötleteiket, és tudásukat. Támogassa minimum 1000 forinttal a Gyermekétkeztetési Alapítvány Mindenki Ebédel Programját, és Öné lesz a mézeskalácskönyv.
Megosztás Nyomtatás
Segítsünk együtt az éhező kisgyermekeken Talán már Ön is volt úgy, hogy mézeskalácsot szeretett volna sütni, de nem volt egy kéznél lévő, használható receptje. Vagy éppen az apró trükkök, praktikák hiánya miatt fulladt kudarcba a sütés. A Mézes Mikulás könyvben minden apró részletet, trükköt összegyűjtöttünk, ami hozzájárulhat a későbbiekben a sikeres mézeskalácssütéshez. A praktikák mellet olyan recepteket kap ajándékba tőlünk, amikhez mézeskalács tésztát használtunk fel. Mostantól tehát véget ér az unalmas mézes kekszezés, és kezdődhet a kreatív önmegvalósítás. Legyen torta, aprósütemény, bon-bon, pohárkrém, vagy akár ünnepi hidegtál, az illatos mézeskalács tésztából készült finomságokkal garantáltan elkápráztatja majd barátait, családtagjait, gyerekeit. A sütemény receptek mellett ötleteket adunk adventi dekorációk, és gasztro ajándékok elkészítésére is. A könyvhöz 2010. november 1-30. között lehet hozzájutni. A program aktuális állásáról, híreinkről, beszámolókról a szervező oldalán lehet olvasni: http://www.ritakonyhaja.hu/kes.html. Mi a pontos teendő? 1)    Utaljon minimum 1000 forintot a Gyermekétkeztetési Alapítvány számlaszámára. Ez az összeg fedezi egy gyermek egy napi meleg étel szükségletének költségeit a szállítással együtt. 2)    Természetesen lehet nagyobb összeggel is támogatni a gyerekeket, ezt mindenki saját belátása, és lehetősége szerint teheti meg. 3)    Számlaszám: 10300002-10350923-49020011 4)    Az átutalási megbízás közlemény rovatába írja be a KÉS szót, és az e-mail címét, ahová tudjuk küldeni a későbbiekben az elektronikus kiadványt. Természetesen postai csekken is lehet befizetni, abban az esetben ugyan így kérjük megadni a KÉS szót, és az e-mail címet. 5)    Az e-mali megadása nélkülözhetetlen, mert csak így tudjuk eljuttatni a kiadványt. 6)    A támogatók számára a tervek szerint egy heti átfutással küldjük el a könyvet.

Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu