Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Világraszóló hordóvadászattal ünnepli 150. évfordulóját a Jack Daniel's - Igazi ereklyék várnak a sikeres vadászokra

Világraszóló hordóvadászattal ünnepli 150. évfordulóját a Jack Daniel's - Igazi ereklyék várnak a sikeres vadászokra

Lynchburg, Tennessee, 2016. június 22. - Idén ünnepli 150. évfordulóját az Egyesültjackdan5 Államok legrégebben bejegyzett szeszfőzdéje, a lynchburgi Jack Daniel's lepárló. E jeles alkalomból Jack bácsi közös hordóvadászatra hívja barátait a világ több mint 50 országában, köztük Magyarországon is.

Megosztás Nyomtatás

Az első állomás a Jack otthonában, Lynchburgben lesz július elsején, és ekkor indul eljackdan3 világszerte a 90 napos vadászat, melynek részleteiről a hivatalos helyi Jack Daniel's facebook oldalakon értesülhetnek a rajongók. A sikeres vadászok a kerek évfordulóhoz kapcsolódó, különleges Jack Daniel's ereklyékre lelhetnek.


„A Jack Daniel's egy kis, helyi lepárlóból a világ egyik legnagyobb márkájává nőtte ki magát. Sikerünk titka, hogy 150 éves fennállásunk alatt mindvégig a hitelesség, függetlenség és becsületesség elveit követtük" - mondta Mark McCallum, a Jack Daniel's elnöke. „A 150. évforduló egy olyan mérföldkő, ami nem mindennap adatik meg egy brand életében, ezért egy izgalmas hordóvadászatra hívjuk rajongóinkat, a közös ünneplés jegyében."

jackdan1Júliustól szeptemberig közel 150 kézműves whiskey-s hordót rejtenek el titkos helyeken, hogy azokra később a whiskey rajongói találjanak rá. Minden esetben történelmi, kulturális szempontból fontos helyszíneken lesznek majd a hordók, ezek felkutatásában a helyi facebook oldalakon megjelent információk segítik a lelkes vadászokat. Az ajándékokkal teli hordók az elsőként helyes jelszót bemondó vadász előtt nyílnak meg, megtalálásukról pedig a Jack Daniel's közösségi média oldalai is hírt adnak majd.

A vadászatban részt vevő eredeti, kézműves hordók mindegyikében Jack Daniel's whiskey-t érleltek az elmúlt években, mielőtt különleges ajándékokkal pakolták tele őket. A hordóvadászat győztesei egy fehértölgyfa-hordóból készült bárszettet nyernek, valamint a 150 éves évfordulóhoz kapcsolódó ereklyék mellett hazavihetik az eredeti Jack hordót is.

„A Jack Daniel's jellegzetes színéért 100%-ban, ízéért pedig 80%-ban a hordók felelnek" -jackdan2 mondta Jeff Arnett, a Jack Daniel's whiskey mestere. „Az elmúlt 150 évben mindig fontos szerepe volt a hordóknak a gyártás során, és ez a jövőben is így lesz. A hordóvadászattal most a kerek évfordulót ünnepeljük, egyúttal szeretnénk lehetőséget adni a rajongóknak, hogy beszerezzenek maguknak egy saját hordót."


További információ a hordóvadászatról:
www.jackdanielsbarrelhunt.com
https://www.facebook.com/JackDanielsMagyarorszag/?fref=ts

Jack Daniel's-ről

Az Egyesül Államok kormánya által 1866-ban Lynchburgben (TN) bejegyzett, akkor Lem Motlow tulajdonában álló Jack Daniel's lepárló az Egyesült Államok legrégebben bejegyzett szeszfőzdéje, amelyet hivatalosan is történelmi helyszínnek nyilvánítvánítottak. A Jack Daniel's olyan világhírű whiskey-ket jackdan4készít, mint a Jack Daniel's Old. No. 7 Tennessee Whiskey, a Gentleman Jack, a Jack Daniel's Single Barrel, a Jack Daniel's Tennessee Honey, a Jack Daniel's Tennessee Fire, a Jack Daniel's Sinatra Select, valamint a Jack Daniel's Country Koktélok. További információ: www.jackdaniels.com


Egy baráti jó tanács Jack bácsitól: tarts mértéket az alkoholfogyasztásban.

A JACK DANIEL'S és az OLD NO. 7 bejegyzett védjegyek. © 2016 Jack Daniel's. Készíti és palackozza a JACK DANIEL LEPÁRLÓ, Lynchburg, Tennessee.


Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu