Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek Partnerünk
Új recept küldés
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Idén is VinCE, ahol bemutatkozik a borszakma krémje!

Idén is VinCE, ahol bemutatkozik a borszakma krémje!

2017. március 17-19-én immár hetedik alkalommal nyitja meg kapuit a VinCE Budapestvince2017 Wine Show, ami mostanra már Közép-Kelet Európa legnívósabb borszakmai eseményévé nőtte ki magát. Aki szereti a minőséget, legyen az szakmabeli vagy egyszerű borkóstoló, március harmadik hétvégéjén ott a helye az Erzsébet körúti öt csillagos Corinthia Hotel Budapest termeiben, mert a VinCE Budapest „megér egy misét"!

Megosztás Nyomtatás

A rendezvényen részt vevők 160 kiállító, mintegy 1000 féle borát kóstolhatják meg. A termekben sétálva ne lepődjünk meg, ha magyar szó mellett, angolt, kínait vagy épp francia szót hallunk, ugyanis a kiállítók között nemcsak hazánk legkiválóbb borászataival találkozhatunk, hanem távolabbi tájak, illetve szomszédos országok nedűit is megkóstolhatjuk! Ezen kívül elsőrendű pálinkák, párlatok termelői is képviseltetik magukat.

A kiállítás mellett némi tudásra is szert tehetünk, ha előre biztosítjuk helyünket a mesterkurzusokon (ültetett borkóstolók), illetve az interaktív workshopokon, ahol bennfentes információval, naprakész tudással látják el a borszakma képviselőit.

VinCe 2017

Az esemény középpontjában - ahogy azt már az előző években is megtapasztalhattuk- a minőség áll, amit a borokon kívülre, a gasztronómia további ágaira is kiterjesztik: kiváló minőségű sajtokkal, olívaolajjal, kolbászokkal és sok egyéb pazar minőségi falattal kényeztetik a nagyérdeműt.

Az éves VinCE boresemény páratlan élményt ígér az értő borszakértőknek, illetve a szakma minden szereplőjének. Bármilyen vonalon is fűzödik az ember a borhoz, a VinCE Budapestet idén sem lehet kihagyni!

A rendezvény hivatalos oldala: https://vincebudapest.hu/

 

Nyitókép: Freepik.com


Háromcsillagos győzelem és 5 díj a világhírű magyar csokimanufaktúrának

A chocoMe folytatja világhódító útját, két héten belül immár a másodikchocome győzelem nemzetközi elismeréssel, ezúttal egy rekorderedménnyel: a chocoMe a Great Taste Award versenyek történetében az első hazai csokoládémanufaktúra, amelynek elsőként sikerült háromcsillagos győzelmet elérnie.

Balatoni Habos Mogyoró a 11. Ország tortája

2017-ben Magyarország Tortájaként a Balatoni Habos Mogyoró került ki győztesen, amit Vaslóczki Orsolya, a SUGAR! Design cukrászda cukrásza készített. Az ország hatodik cukormentes tortájaként pedig a zsűri Varga Margit, a budapesti Zazzi Cukrászda cukrásza, Pöttyös Panni névre hallgató tortája lett az első helyezett.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu