Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek Partnerünk
Új recept küldés
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Idén is VinCE, ahol bemutatkozik a borszakma krémje!

Idén is VinCE, ahol bemutatkozik a borszakma krémje!

2017. március 17-19-én immár hetedik alkalommal nyitja meg kapuit a VinCE Budapestvince2017 Wine Show, ami mostanra már Közép-Kelet Európa legnívósabb borszakmai eseményévé nőtte ki magát. Aki szereti a minőséget, legyen az szakmabeli vagy egyszerű borkóstoló, március harmadik hétvégéjén ott a helye az Erzsébet körúti öt csillagos Corinthia Hotel Budapest termeiben, mert a VinCE Budapest „megér egy misét"!

Megosztás Nyomtatás

A rendezvényen részt vevők 160 kiállító, mintegy 1000 féle borát kóstolhatják meg. A termekben sétálva ne lepődjünk meg, ha magyar szó mellett, angolt, kínait vagy épp francia szót hallunk, ugyanis a kiállítók között nemcsak hazánk legkiválóbb borászataival találkozhatunk, hanem távolabbi tájak, illetve szomszédos országok nedűit is megkóstolhatjuk! Ezen kívül elsőrendű pálinkák, párlatok termelői is képviseltetik magukat.

A kiállítás mellett némi tudásra is szert tehetünk, ha előre biztosítjuk helyünket a mesterkurzusokon (ültetett borkóstolók), illetve az interaktív workshopokon, ahol bennfentes információval, naprakész tudással látják el a borszakma képviselőit.

VinCe 2017

Az esemény középpontjában - ahogy azt már az előző években is megtapasztalhattuk- a minőség áll, amit a borokon kívülre, a gasztronómia további ágaira is kiterjesztik: kiváló minőségű sajtokkal, olívaolajjal, kolbászokkal és sok egyéb pazar minőségi falattal kényeztetik a nagyérdeműt.

Az éves VinCE boresemény páratlan élményt ígér az értő borszakértőknek, illetve a szakma minden szereplőjének. Bármilyen vonalon is fűzödik az ember a borhoz, a VinCE Budapestet idén sem lehet kihagyni!

A rendezvény hivatalos oldala: https://vincebudapest.hu/

 

Nyitókép: Freepik.com


Töltsük fel őszi vitaminraktárainkat friss zöldséggel és gyümölcsökkel

Praktikák és tanácsok a dietetikustól

A trendek azt mutatják, hogy mindennapjainkban egyre nagyobb szerepet játszik azalmás-szilvás pite egészséges életmód, a helyes táplálkozás, és testsúlyunkra is jobban odafigyelünk, mint pár évvel ezelőtt. Mit tehetünk annak érdekében, hogy a lehető legteljesebben táplálkozzunk, miközben az alakunkra is vigyázunk? Abban biztosak lehetünk, hogy a napi többször keveset elvvel és a zöldségek, gyümölcsök fogyasztásával nem foghatunk mellé. Dietetikus szakértő segítségével jártuk körül a témát.

A világsikerű chocoMe showroom-ot nyitott Svájcban, valamint újabb 7 nemzetközi díjat zsebelt be

Újabb mérföldkő a világsikerű chocoMe életében: a manufaktúra október harmadiknyertes_chocome hétvégéjén ünnepélyes keretek között megnyitotta svájci csokoládéboltját. 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu