Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Zöldséget, gyümölcsöt kizárólag piacról!

Zöldséget, gyümölcsöt kizárólag piacról!

Sokan a boltokban vagy bevásárló központokban vásárolják meg a zöldségeket és gyümölcsöket is, pedig a legfrissebb és legmegbízhatóbb alapanyagokat a piacokon találjuk meg, ahol sok esetben közvetlenül a termelőtől vásárolhatjuk azt meg.
Megosztás Nyomtatás
Zöldséget, gyümölcsöt kizárólag piacról! Egy friss zöldség vagy gyümölcs sokkal zamatosabb és ízletesebb, mint a sokáig raktárban és polcokon álló ismeretlen eredetű import társuk. A piaci árusok legnagyobb előnye frissesség.

Ellátogattunk Budapest egyik legnagyobb és legszebb piacára. A Vámház körúti vásár csarnok egyedülálló kínálatával és hangulatával már 1879-óta, 112 éve várja a vásárlókat. A választék hatalmas és a minőségi árukat találunk. A zöldségek és gyümölcsökön túl, hús- és hentes árut, tenger gyümölcseit, tej- és sajtárút, és hungarikumokat találhatunk itt. Vámház körúti vásárcsarnok 1093 Budapest, Vámház körút 1-3. Telefon: 06-1-366-3300 Nyitva: H: 6:00 - 17:00 K-P: 6:00 - 18:00 Sz: 6:00 - 15:00

Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu