Következő recept Következő recept
Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek Partnerünk
Új recept küldés
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Recept › Kelt tészták › Adventi gyümölcskoszorú

Adventi gyümölcskoszorú recept

Gasztrostúdió fakanál Kedvenc receptek közé
Vedd fel a könyvjelzőid közé a  receptet
Print Friendly and PDF Megosztás
Elkészítése: közepes |  
Kalória: átlagos |  
Előkészület: 120 perc |  
Sütés: 20 perc |  
Sütési mód: hőlégkeveréses sütés |  
Sütési hőfok: 180 °C |  
Pin It Megosztás Nyomtatás
Megjegyzés:
Ha jobban rámegyünk a látványra, glazúrszálakkal még tovább díszíthetjük.
Értékeld a receptet:
Orsolya Vízi receptje
Kelt tészták  |  desszert  |  sütőben sütve  |  egész nap,  |  egész évben |  karácsony, újév, anyák napja,
Hirdetés
Hirdetés




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Magyarország Tortája 2017. - Döntős torták

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete immár tizenegyedik alkalommalország tortája döntő11 hirdette meg a „Magyarország Tortája”, pályázatot az augusztus 20-i nemzeti ünnepünk, államalapító Szent István ünnepe, Magyarország szimbolikus születésnapja köszöntésére. A kezdeményezés évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend, egyre több cukrászda verseng a címért, a nyertes tortát hatalmas érdeklődés kíséri

Idén is VinCE, ahol bemutatkozik a borszakma krémje!

2017. március 17-19-én immár hetedik alkalommal nyitja meg kapuit a VinCE Budapestvince2017 Wine Show, ami mostanra már Közép-Kelet Európa legnívósabb borszakmai eseményévé nőtte ki magát. Aki szereti a minőséget, legyen az szakmabeli vagy egyszerű borkóstoló, március harmadik hétvégéjén ott a helye az Erzsébet körúti öt csillagos Corinthia Hotel Budapest termeiben, mert a VinCE Budapest „megér egy misét"!

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu