A cukkinit megmossuk, apró darabokra vágjuk. A hagymát fölaprózzuk, a kaprot, petrezselyemzöldet apróra vágjuk.
A vöröshagymát olajon üvegesre pároljuk, beletesszük a cukkinit, majd felöltjük húslével. Puhára főzzük. Mielőtt levennénk a gázról, hozzáadjuk a tejszínt és rottyanásig forraljuk.
Kihűtjük a levest, botmixerrel összeturmixoljuk, majd a fűszerekkel ízesítjük, utánasózzuk, ha szükséges, végül belekeverjük a kaprot és a petrezselymet.
Megjegyzés:
Egyszerű, finom és egészséges. Kell ennél több?! =)
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.