Következő recept Következő recept
Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek Partnerünk
Új recept küldés
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Recept › Édes süti › Diós almatorta sós karamellhabbal

Diós almatorta sós karamellhabbal recept

Gasztrostúdió fakanál Kedvenc receptek közé
Vedd fel a könyvjelzőid közé a  receptet
Print Friendly and PDF Megosztás
Elkészítése: közepes |  
Kalória: magas |  
Előkészület: 50 perc |  
Sütés: 20 perc |  
Sütési mód: hőlégkeveréses sütés |  
Sütési hőfok: 180 °C |  
Pin It Megosztás Nyomtatás
Megjegyzés:
Aki nem szereti az újító ízeket, annak javaslom, hogy hagyja ki a karamellkrémből a sót. Anélkül is finom lesz. A só pikánssá teszi, különleges íze lesz tőle.
Értékeld a receptet:
Orsolya Vízi receptje
Édes süti  |  desszert  |  sütőben sütve  |  ebéd,uzsonna,  |  egész évben |  húsvét, anyák napja, Valentin-nap,születésnap, évforduló, ballagás,  | 
Hirdetés
Hirdetés




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Magyarország Tortája 2017. - Döntős torták

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete immár tizenegyedik alkalommalország tortája döntő11 hirdette meg a „Magyarország Tortája”, pályázatot az augusztus 20-i nemzeti ünnepünk, államalapító Szent István ünnepe, Magyarország szimbolikus születésnapja köszöntésére. A kezdeményezés évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend, egyre több cukrászda verseng a címért, a nyertes tortát hatalmas érdeklődés kíséri

Idén is VinCE, ahol bemutatkozik a borszakma krémje!

2017. március 17-19-én immár hetedik alkalommal nyitja meg kapuit a VinCE Budapestvince2017 Wine Show, ami mostanra már Közép-Kelet Európa legnívósabb borszakmai eseményévé nőtte ki magát. Aki szereti a minőséget, legyen az szakmabeli vagy egyszerű borkóstoló, március harmadik hétvégéjén ott a helye az Erzsébet körúti öt csillagos Corinthia Hotel Budapest termeiben, mert a VinCE Budapest „megér egy misét"!

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu