A húst egy kicsit kiklopfoljuk. A fokhagymát megpucoljuk és fokhagyma nyomón átnyomjuk. 1 dl olajat felhevítünk egy lábasban. A húsokat egyesével belisztezzük és a felhevült olajban rápirítjuk a húsra. Kiszedjük egy tányérra. Mindig annyi lisztezett húst tegyünk az olajba, amennyi kényelmesen elfér. Amikor kész a hús, hozzáöntjük a megmaradt olajat, belekeverjük a lisztet, majd a fokhagymát megpirítjuk. Vigyázzunk nehogy megégjen. Visszatesszük a húst, fűszerezzük a borssal és a sóval. Majd felöntjük a vízzel (annyi vízzel, ami ellepi a húst). Ekkor beletesszük a pirospaprikát és sűrűn kevergetve, nehogy leégjen, készre főzzük.Párolt rizzsel kínáljuk.
Jó étvágyat!
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu
Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2025