Warning: session_start(): open(/var/www/clients/client1/web15/tmp/sess_jho3sdbs5jl7qi09gf6v4tvf00, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/clients/client1/web15/web/recept/index.php on line 16
Kókuszos ananásztorta recept | Gasztrostúdió.hu
A kókuszreszelékből 4 evőkanállal félreteszünk, a többit elkeverjük a citrom levével.
A háztartási kekszet ledaráljuk, majd puha vajjal elvegyítjük. Ez lesz a sütemény alapja, amit sütőpapírral kibélelt, 24 cm átmérőjű tortaformába lapítunk. Hűtőbe tesszük.
A krémsajtot a cukor felével elkeverjük, a cukor másik felét pedig felverjük a tejszínnel. A krémsajtba óvatosan belekeverjük a felvert tejszínt, a citromlébe áztatott kókusszal együtt. A kekszrétegre símítjuk és két órára hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt a maradék kókuszreszeléket zsiradék nélkül megpirítjuk, megszórjuk vele a tortánkat, majd ananászkarikákkal díszítjük.
Megjegyzés:
Más fajta keksszel is elkészíthető!
Ez egy jó recept?
Értékeld a receptet:
Orsolya Vízi receptje
Tejszínes torta |
desszert | ebéd,uzsonna, | egész évben | húsvét, anyák napja, évforduló,házibuli, ballagás, |
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2021
Warning: Unknown: open(/var/www/clients/client1/web15/tmp/sess_jho3sdbs5jl7qi09gf6v4tvf00, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0
Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/clients/client1/web15/tmp) in Unknown on line 0