Következő recept Következő recept
Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Recept › édes › Marcipános gyümölcsszelet

Marcipános gyümölcsszelet recept

Gasztrostúdió fakanál Kedvenc receptek közé
Print Friendly and PDF Megosztás
Megjegyzés:
Tavaly karácsonykor került nálunk az ünnepi asztalra ez a karácsonyi gyümölcsszelet, amelynek receptjét Latsiánál láttam. Az idén egy picit módosítottam az arányokon és új hozzátevővel gazdagítottam a már egyébként is dús gyümölcsszeletet. Talán elsőre töménynek tűnik a hozzávalók olvasása után, de miután megkóstoljuk nem tudunk betelni vele. Tavaly sokan megkóstolták nálunk ezt a sütit és mindenki le volt nyűgözve tőle, ezért merem bátran ajánlani. Előre elkészíthető (karácsony előtt), fóliába csomagolva és hűtőszekrénybe tárolva két hétig is eláll.
Értékeld a receptet:
édes  | 
Töltsük fel őszi vitaminraktárainkat friss zöldséggel és gyümölcsökkel

Praktikák és tanácsok a dietetikustól

A trendek azt mutatják, hogy mindennapjainkban egyre nagyobb szerepet játszik azalmás-szilvás pite egészséges életmód, a helyes táplálkozás, és testsúlyunkra is jobban odafigyelünk, mint pár évvel ezelőtt. Mit tehetünk annak érdekében, hogy a lehető legteljesebben táplálkozzunk, miközben az alakunkra is vigyázunk? Abban biztosak lehetünk, hogy a napi többször keveset elvvel és a zöldségek, gyümölcsök fogyasztásával nem foghatunk mellé. Dietetikus szakértő segítségével jártuk körül a témát.

A világsikerű chocoMe showroom-ot nyitott Svájcban, valamint újabb 7 nemzetközi díjat zsebelt be

Újabb mérföldkő a világsikerű chocoMe életében: a manufaktúra október harmadiknyertes_chocome hétvégéjén ünnepélyes keretek között megnyitotta svájci csokoládéboltját. 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu