A mascarpone-t keverjük össze a natúr joghurttal, nyírfaporcukorral és ízesítsük a 2 lime levével, a vanília aromával.
A kekszeket daráljuk le, adjuk hozzá a narancslevet.
Vegyünk 3 üvegpoharat és az aljára tegyünk a kekszes rétegből, majd a mascarpone-ból, végül ismételjük meg. Édességünk tetejére tegyünk ananász darabokat, melyeket szórjunk meg reszelt csokoládéval.
10 percnyi hűtőben állás után fogyasztható édesség, mely az elfoglaltak számára is nagy kedvenc lesz.
Megjegyzés:
Mentalevéllel díszítsük. Könnyen elkészíthető desszert.
Értékeld a receptet:
Salubrity Gasztroblog receptje
Édes krémek |
desszert | sütés nélküli sütemény | cukormentes, | egész nap, | egész évben | minden ünnepre illik,
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.