Következő recept Következő recept
Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek Partnerünk
Új recept küldés
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Recept › Húsételek › Pulykamell Wellington módra

Pulykamell Wellington módra recept

Gasztrostúdió fakanál Kedvenc receptek közé
Vedd fel a könyvjelzőid közé a  receptet
Print Friendly and PDF Megosztás
Elkészítése: közepes |  
Kalória: átlagos |  
Előkészület: 70 perc |  
Sütés: 70 perc |  
Sütési hőfok: 180 °C |  
Pin It Megosztás Nyomtatás
Megjegyzés:
Elég munkás, de nem bonyolult és isteni finom, szóval megéri a fáradozást! :)
Értékeld a receptet:
Orsolya Vízi receptje
Húsételek  |  főétel  |  sütőben sütve  |  ebéd,  |  egész évben |  minden ünnepre illik, karácsony,húsvét, újév,szilveszter, farsang, évforduló,
Hirdetés
Hirdetés




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Háromcsillagos győzelem és 5 díj a világhírű magyar csokimanufaktúrának

A chocoMe folytatja világhódító útját, két héten belül immár a másodikchocome győzelem nemzetközi elismeréssel, ezúttal egy rekorderedménnyel: a chocoMe a Great Taste Award versenyek történetében az első hazai csokoládémanufaktúra, amelynek elsőként sikerült háromcsillagos győzelmet elérnie.

Balatoni Habos Mogyoró a 11. Ország tortája

2017-ben Magyarország Tortájaként a Balatoni Habos Mogyoró került ki győztesen, amit Vaslóczki Orsolya, a SUGAR! Design cukrászda cukrásza készített. Az ország hatodik cukormentes tortájaként pedig a zsűri Varga Margit, a budapesti Zazzi Cukrászda cukrásza, Pöttyös Panni névre hallgató tortája lett az első helyezett.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu