 
		
			
			 
		
	        
		
 
		 
                       
					A burgonyát megpucoljuk, tetszőlegesen felszeleteljük és jól megmossuk. A húst kicsit kiklopfoljuk. A tepsit, esetemben 5 literes jénait a zsírral kikenjük. Megszórjuk ételízesítővel és majoránnával, majd a hússal kirakjuk az alját, kicsit az oldalára is érjen. A húst fűszerezzük sóval, borssal. A gombát leszűrjük, majd a húson szétterítjük. A kelbimbót és a karfiolrózsákat elhelyezzük rajta. Megszórjuk egy kis sóval. A burgonyát elrendezzük a tetején. A tejfölt elkeverjük, hogy folyóssá váljon kissé, majd a burgonyán elkenjük. Kevés ételízesítővel megszórjuk (ez elhagyható). A vizet a szélénél ráöntjük, majd lefedjük a jénai tetejével, tepsi esetén alufóliával. Sütőben készre sütjük kb. 1 1/2 óra alatt.Jó étvágyat!
 Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek  | +Gasztrostúdió.hu
		 Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek  | +Gasztrostúdió.hu
    
		Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2025