Warning: session_start(): open(/var/www/clients/client1/web15/tmp/sess_j28ro3u3stdj6g5tog76dp1b54, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/clients/client1/web15/web/recept/index.php on line 16
Spenótos-fetás tésztatekercs recept | Gasztrostúdió.hu
Ha friss spenóttal csináljuk, dinszteljük meg előre. A cukkinit vágjuk fel kisebb kockákra.
A leveles tésztát fél ujjnyi vastagra kinyújtjuk, egységesen elrendezzük rajta a spenótot, a cukkinit és a feta sajtot. Ízlés szerint sózzuk, illetve megszórjuk szerecsendióval. Hosszabb felénél felhajtjuk úgy, hogy a két végénél behajtjuk a tésztát, hogy ne jöjjön ki a töltelék. Felvert tojással bekenjük a töltött hengerünket, majd villával több helyen megszurkáljuk.
180°C-ra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt pirulásig sütjük.
Megjegyzés:
Tejfölt lehet kínálni mellé. Húsos változat: füstölt tarjával vagy csirkemell darabkákkal.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2021
Warning: Unknown: open(/var/www/clients/client1/web15/tmp/sess_j28ro3u3stdj6g5tog76dp1b54, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0
Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/clients/client1/web15/tmp) in Unknown on line 0