Egy tepsit kikenek zsírral, fűszerezem ízlés szerint ételízesítővel és majorannával. Ezután elrendezem a csirkecombokat, kis vágást ejtek a bőrén. A megpucolt fokhagymából egy-egy gerezdet a csirkecomb bőre alá teszek.Ezután a combokat is fűszerezem, ízlés szerint sóval, borssal (fehér és fekete), ételízesítővel, majorannával. A maradék fokhagyma gerezdeket pedig a tepsibe szórom a combok közé. Felöntöm kevés vízzel, lefedem alufólíával és egy óra alatt megsütöm. Ha megsült, még 5-10 percig sütöm fólia nélkül, hogy szépen megpiruljon. Köretnek burgonyát, rizst vagy akár egy finom salátát is lehet kínálni.
Jó étvágyat.
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu
Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2025