Következő recept Következő recept
Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek Partnerünk
Új recept küldés
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Recept › mártás › Vajban sült afrikai harcsa szelet narancsmártással

Vajban sült afrikai harcsa szelet narancsmártással recept

Gasztrostúdió fakanál Kedvenc receptek közé
Vedd fel a könyvjelzőid közé a  receptet
Print Friendly and PDF Megosztás
Elkészítése: közepes |  
Kalória: átlagos |  
Előkészület: 30 perc |  
Főzés: 15 perc |  
Sütés: 10 perc |  
Sütési hőfok: 180 °C |  
Költség: 2000 Ft |  
Pin It Megosztás Nyomtatás
Megjegyzés:
Az afrikai harcsa a családunk egyik kedvence. Húsa sovány, ízletes, az üzletben kapható filézett szelet teljesen szálkamentes, a kisgyermekek is bátran fogyaszthatják. Nem utolsó sorban Magyarországon tenyésztik, könnyen hozzá lehet jutni a friss hazai termékhez. Elkészítése egyszerű, legyen szó egy gyors ebédről, egy könnyű vacsoráról, vagy ünnepi fogásról.
Értékeld a receptet:
Enikő Székelyné A receptje
mártás  |  főétel  |  ebéd,vacsora,  |  egész évben |  minden ünnepre illik,
Hirdetés
Hirdetés




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Töltsük fel őszi vitaminraktárainkat friss zöldséggel és gyümölcsökkel

Praktikák és tanácsok a dietetikustól

A trendek azt mutatják, hogy mindennapjainkban egyre nagyobb szerepet játszik azalmás-szilvás pite egészséges életmód, a helyes táplálkozás, és testsúlyunkra is jobban odafigyelünk, mint pár évvel ezelőtt. Mit tehetünk annak érdekében, hogy a lehető legteljesebben táplálkozzunk, miközben az alakunkra is vigyázunk? Abban biztosak lehetünk, hogy a napi többször keveset elvvel és a zöldségek, gyümölcsök fogyasztásával nem foghatunk mellé. Dietetikus szakértő segítségével jártuk körül a témát.

A világsikerű chocoMe showroom-ot nyitott Svájcban, valamint újabb 7 nemzetközi díjat zsebelt be

Újabb mérföldkő a világsikerű chocoMe életében: a manufaktúra október harmadiknyertes_chocome hétvégéjén ünnepélyes keretek között megnyitotta svájci csokoládéboltját. 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu