Következő recept Következő recept
Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek Partnerünk
Új recept küldés
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Recept › mártás › Vajban sült afrikai harcsa szelet narancsmártással

Vajban sült afrikai harcsa szelet narancsmártással recept

Gasztrostúdió fakanál Kedvenc receptek közé
Vedd fel a könyvjelzőid közé a  receptet
Print Friendly and PDF Megosztás
Elkészítése: közepes |  
Kalória: átlagos |  
Előkészület: 30 perc |  
Főzés: 15 perc |  
Sütés: 10 perc |  
Sütési hőfok: 180 °C |  
Költség: 2000 Ft |  
Pin It Megosztás Nyomtatás
Megjegyzés:
Az afrikai harcsa a családunk egyik kedvence. Húsa sovány, ízletes, az üzletben kapható filézett szelet teljesen szálkamentes, a kisgyermekek is bátran fogyaszthatják. Nem utolsó sorban Magyarországon tenyésztik, könnyen hozzá lehet jutni a friss hazai termékhez. Elkészítése egyszerű, legyen szó egy gyors ebédről, egy könnyű vacsoráról, vagy ünnepi fogásról.
Értékeld a receptet:
Enikő Székelyné A receptje
mártás  |  főétel  |  ebéd,vacsora,  |  egész évben |  minden ünnepre illik,
Hirdetés
Hirdetés




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Hogy kerül az alma az asztalra? - A gyümölcsfajták útja 5 lépésben

Bár hazánkban is egyre népszerűbb a tudatos vásárlás, és sokan odafigyelnek arra,budai_domokos hogy most ősszel, a téli almák szezonjában magyar alma kerüljön az asztalukra, azt mégis kevesen tudják, hogy milyen utat jár be a gyümölcs, a magtól a kerten át az asztalunkig. A NAIK Gyümölcstermesztési Kutatóintézet és a Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft. (MKSZN) több ezer őshonos, magyar fajta őrzői, kutatói és több száz fajta forgalmazói. Ők segítenek nekünk a termékcímkék mögé látni: öt lépésben foglalták össze a magyar almafajták útját.

Édes búcsú a nyártól

Még néhány nap és végérvényesen is beköszönt az ősz. Hogy kiélvezzük az utolsóaranylo_daiquiri2 melengető napsugarakat és édesebb legyen a búcsú a nyártól, íme néhány gyümölcsös koktélkülönlegesség, amelyekkel nem csak méltóképpen emelhetjük poharunkat az elmúlt hónapokra, de könnyebben lendülhetünk át a következő évszakba.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu