A húsból kicsit vastagabb szeleteket vágok ,kicsit kiklopfolom,sóval borssal meghintem,a szalonnacsíkokkal befedem és hústűvel összefogom, hogy sütésnél ne essen szét.
A forró olajban elősütöm a tekercseket, majd hozzáöntöm a vörösbort és lefedve puhára párolom.
Közben világos rántást készítek, beleteszem a felkockázott hagymát,a pirospaprikát,elkeverem és felöntöm az erőlevesből készült lével.
A puha húsokat kiszedem és a párolólevet is hozzáöntöm a paprikás rántáshoz.Jól átforralom, és a hústekercseket is beleteszem,még ezzel is egy kicsit forralom,és tarhonyával tálalom.
Megjegyzés:
Finom étel csak ajánlani tudom.
Értékeld a receptet:
Maria Domjan receptje
Egytálétel |
90 n. diéta - fehérjenap, | főétel | ebéd, | egész évben | minden ünnepre illik,
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.