Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › UFF blog › Afrikai harcsafilé kaliforniai paprikával és majonézes céklával
Afrikai harcsafilé kaliforniai paprikával és majonézes céklával
2 főre:
400 g afrikai harcsafilé
kaliforniai paprika
só
bors
olívaolaj
1 db cékla
3-4 ek majonéz
Alufóliát beolívaolajozzuk, rátesszük a halszeletet, azt is beolajozzuk. Aztán sózzuk, borsozzuk. Rátesszük a paprikacsíkokat, becsomagoljuk, és 180 fokon kb.20 perc alatt megsütjük.
Közben a céklát megpucoljuk, felaprítjuk, és összekeverjük a majonézzel. Ezzel tálaljuk a halat!
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.