Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › UFF blog › Afrikai harcsafilé kaliforniai paprikával és majonézes céklával

Afrikai harcsafilé kaliforniai paprikával és majonézes céklával

2 főre:

  • harcsa400 g afrikai harcsafilé
  • kaliforniai paprika
  • bors
  • olívaolaj
  • 1 db cékla
  • 3-4 ek majonéz

 

Megosztás Nyomtatás
  1. Alufóliát beolívaolajozzuk, rátesszük a halszeletet, azt is beolajozzuk. Aztán sózzuk, borsozzuk. Rátesszük a paprikacsíkokat, becsomagoljuk, és 180 fokon kb.20 perc alatt megsütjük. 
  2. Közben a céklát megpucoljuk, felaprítjuk, és összekeverjük a majonézzel. Ezzel tálaljuk a halat! 

Jó étvágyat!;-)

uffblog.hu - Galambos Dorina és Péterfi-Nagy Évi




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu