Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › UFF blog › Almával, hagymával sült csirkecomb céklás-sárgarépa salátával

Almával, hagymával sült csirkecomb céklás-sárgarépa salátával

Almával, hagymával sült csirkecomb céklás-sárgarépa salátával Hozzávalók:

  • 8-10 alsó/felső csirkecomb
  • 3 db alma
  • 3 fej vöröshagyma
  • 2 db kisebb cékla
  • 5 db sárgarépa
  • 1 fej lila hagyma
  • bors
  • majoranna
  • olívaolaj
  • 1 dl almaecet

 

 

Megosztás Nyomtatás
  1. 180 fokra előmelegítjük a sütőt. Kiolajozunk egy sütés álló tálat.
  2. A megmosott csirkecombokat betesszük a tálba. Sózzuk, borsozzuk, és majorannával fűszerezzük.
  3. Almákat megmossuk, 8 felé vágjuk, a vöröshagymát, megpucoljuk, megmossuk, és 4 felé vágjuk.
  4. Bedobáljuk őket a combok mellé. Alufóliával letakarjuk.
  5. Előmelegített sütőben kb. 50 perc alatt megül, az utolsó 10 percben érdemes fólia nélkül sütni a combokat, hogy megpiruljanak.
  6. Közben elkészítjük a salátát, megpucoljuk a répákat, a céklákat, és a lila hagymát. Megmossuk, majd egy tálba lereszeljük a zöldségeket. Az almaecetbe 3-4 ek olívaolajat keverünk, és ezzel öntjük le a salátánkat. Jól összekeverjük, majd tálalásig a hűtőben tartjuk, hogy összeérjenek az ízek.
    Jó étvágyat kívánunk!:-)

 




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu