180 fokra előmelegítjük a sütőt. Kiolajozunk egy sütés álló tálat.
A megmosott csirkecombokat betesszük a tálba. Sózzuk, borsozzuk, és majorannával fűszerezzük.
Almákat megmossuk, 8 felé vágjuk, a vöröshagymát, megpucoljuk, megmossuk, és 4 felé vágjuk.
Bedobáljuk őket a combok mellé. Alufóliával letakarjuk.
Előmelegített sütőben kb. 50 perc alatt megül, az utolsó 10 percben érdemes fólia nélkül sütni a combokat, hogy megpiruljanak.
Közben elkészítjük a salátát, megpucoljuk a répákat, a céklákat, és a lila hagymát. Megmossuk, majd egy tálba lereszeljük a zöldségeket. Az almaecetbe 3-4 ek olívaolajat keverünk, és ezzel öntjük le a salátánkat. Jól összekeverjük, majd tálalásig a hűtőben tartjuk, hogy összeérjenek az ízek. Jó étvágyat kívánunk!:-)
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.