Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › UFF blog › Almával, hagymával sült csirkecomb céklás-sárgarépa salátával

Almával, hagymával sült csirkecomb céklás-sárgarépa salátával

Almával, hagymával sült csirkecomb céklás-sárgarépa salátával Hozzávalók:

  • 8-10 alsó/felső csirkecomb
  • 3 db alma
  • 3 fej vöröshagyma
  • 2 db kisebb cékla
  • 5 db sárgarépa
  • 1 fej lila hagyma
  • bors
  • majoranna
  • olívaolaj
  • 1 dl almaecet

 

 

Megosztás Nyomtatás
  1. 180 fokra előmelegítjük a sütőt. Kiolajozunk egy sütés álló tálat.
  2. A megmosott csirkecombokat betesszük a tálba. Sózzuk, borsozzuk, és majorannával fűszerezzük.
  3. Almákat megmossuk, 8 felé vágjuk, a vöröshagymát, megpucoljuk, megmossuk, és 4 felé vágjuk.
  4. Bedobáljuk őket a combok mellé. Alufóliával letakarjuk.
  5. Előmelegített sütőben kb. 50 perc alatt megül, az utolsó 10 percben érdemes fólia nélkül sütni a combokat, hogy megpiruljanak.
  6. Közben elkészítjük a salátát, megpucoljuk a répákat, a céklákat, és a lila hagymát. Megmossuk, majd egy tálba lereszeljük a zöldségeket. Az almaecetbe 3-4 ek olívaolajat keverünk, és ezzel öntjük le a salátánkat. Jól összekeverjük, majd tálalásig a hűtőben tartjuk, hogy összeérjenek az ízek.
    Jó étvágyat kívánunk!:-)

 




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu