Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › UFF blog › Dijoni sertéssült fokhagymás spenóttal

Dijoni sertéssült fokhagymás spenóttal

2 főre:

  • sertéssült500 g sertéscomb
  • 2 ek dijoni mustár
  • bors
  • olaj
  • 250 g leveles spenót
  • 2 gerezd fokhagyma
Megosztás Nyomtatás
  1. A sertéscombot megmossuk, felkockázzuk, és dijoni mustárban pácoljuk a húst, legalább 1 órán keresztül, de a sütés előtti este még jobb.
  2. Olajon kisütjük a húskockákat, sózzuk, borsozzuk. Vizet öntünk rá, hogy ne égjenek meg, így pároljuk fedő alatt.
  3. A megpucolt, összezúzott fokhagymagerezdeket olajon pirítjuk, hozzáadjuk a spenótot, sóval és borssal fűszerezzük. Jó étvágyat!;-)

uffblog.hu - Galambos Dorina és Péterfi-Nagy Évi




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu