Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › UFF blog › Libamájjal és kaliforniai paprikával töltött csirkemell Francia salátával

Libamájjal és kaliforniai paprikával töltött csirkemell Francia salátával

töltött csirke

4 főre:

  • 800 g csirkemell,
  • 2 db kaliforniai paprika
  • 500 g libamáj
  • bors
  • olaj
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

Francia saláta:

  • 200 g zöldborsó
  • 200 g sárgarépakocka
  • 1 db alma
  • 1 üveg savanyú uborka

Öntet:

  • 300g tejföl
  • 2 ek mustár
  • 4-5 el majonéz
  • fél citrom leve

 

Megosztás Nyomtatás
  1. A húst megtisztítjuk, szeletekre vágjuk. A libamájat olajban (vagy a saját hájában) 180 fokos sütőben megsütjük.
  2. A kaliforniai paprikákat alufóliába csomagoljuk, és 180 fokos sütőben megsütjük. (Kb.20 perc alatt) A húsokat sózzuk, borsozzuk, a libamájat szeletekre vágjuk. A kaliforniai paprikákról lehúzzuk a bőrét, és szeleteljük.
  3. A húsokat megtöltjük a libamájjal meg a paprikával, panírozzuk, és olajban kisütjük. Ízlésesen szeletekre vágjuk.
  4. A salátához a zöldborsót és a sárgarépát megpároljuk. Az almát megpucoljuk, felkockázzuk, az uborkákat felkarikázzuk. Az öntetet és zöldségeket összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Ezzel tálaljuk a húst! Mennyei! Jó étvágyat!;-)

uffblog.hu - Galambos Dorina és Péterfi-Nagy Évi

 




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu