Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › UFF blog › Mázas sertéscomb borskéregben

Mázas sertéscomb borskéregben

sertéscomb4 főre:

  • 800 g sertéscomb
  • 1 csomag egész bors

pác:

  • 1 dl olaj
  • 4 ek ketchup
  • 2 tk worchester szósz
  • 2 ek barnacukor
  • 4 ek balzsamecet
  • 2 tk só

 

Megosztás Nyomtatás
  1. A pácot összekeverjük, és a húst beleforgatjuk. Betesszük a hűtőbe, legalább egy órára.
  2. Sütés előtt megszórjuk a borssal, és 180 fokos sütőben, alufólia alatt 50-60 perc alatt készre sütjük.
  3.  Vékonyra szeleteljük, és krumplipürével tálaljuk! Jó étvágyat!;-) Tipp: Hidegen is nagyon finom.

uffblog.hu - Galambos Dorina és Péterfi-Nagy Évi




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu