Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › UFF blog › Paleo "rizses" hús

Paleo "rizses" hús

Paleo rizses húsHozzávalók 4 főre:

  • 1 db karfiol
  • 500 g darált hús
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 4 ek libazsír
  • bors
  • pirospaprika
  • 1 csokor petrezselyem
Megosztás Nyomtatás

Elkészítése:

  1. A libazsír felén a megpucolt, megmosott, felaprított hagymákat üvegesre pirítjuk, majd mehet hozzá a darált hús, sóval, borssal, és pirospaprikával fűszerezzük.
  2. Megfőzzük.
  3. A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, és a libazsír másik felén egy másik lábosban megfuttatjuk.
  4. Amikor elkészül a hús és a karfiol, akkor összekeverjük, és végül friss petrezselyemmel megszórjuk.
    Jó étvágyat! ;-)

 




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu