Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › UFF blog › Paleo "rizses" hús

Paleo "rizses" hús

Paleo rizses húsHozzávalók 4 főre:

  • 1 db karfiol
  • 500 g darált hús
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 4 ek libazsír
  • bors
  • pirospaprika
  • 1 csokor petrezselyem
Megosztás Nyomtatás

Elkészítése:

  1. A libazsír felén a megpucolt, megmosott, felaprított hagymákat üvegesre pirítjuk, majd mehet hozzá a darált hús, sóval, borssal, és pirospaprikával fűszerezzük.
  2. Megfőzzük.
  3. A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, és a libazsír másik felén egy másik lábosban megfuttatjuk.
  4. Amikor elkészül a hús és a karfiol, akkor összekeverjük, és végül friss petrezselyemmel megszórjuk.
    Jó étvágyat! ;-)

 




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu