Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › UFF blog › Rozmaringos-kacsacomb marinált körtével és édesburgonyával

Rozmaringos-kacsacomb marinált körtével és édesburgonyával

kacsacomb2 főre:

  • 2 db kacsacomb
  • 1 db édesburgonya
  • 1 db körte
  • rozmaring
  • 100 ml konyak
  • balzsamecet
  • bors
  • kacsazsír

 

Megosztás Nyomtatás
  1. Kikenünk egy sütőtálat kacsazsírral, beletesszük a sózott, borsozott kacsacombokat, és a rozmaringágakat. Majd alufóliával letakarva 200 fokos sütőben sütjük. Fél órával később ráöntjük a konyakot. Kb.1,5 óra alatt megsül. 
  2. Az édesburgonyát megpucoljuk, és felkockázzuk. Egy rozmaringággal együtt megfőzzük. Amikor megfőtt, összenyomjuk, esetleg borsozzuk. 
  3. A körtét felszeleteljük, zsiradék nélkül sütni kezdjük egy serpenyőben, majd balzsamecettel befújjuk. Folyamatosan forgatjuk. 
  4. Az elkészült kacsacombokat az édesburgonyával és a körtével tálaljuk. Jó étvágyat!;-)

uffblog.hu - Galambos Dorina és Péterfi-Nagy Évi




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu