Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › UFF blog › Spenótos tészta

Spenótos tészta

Spenótos tésztaHozzávalók 4 főre:

  • 500 g tészta,
  • 450 g spenót
  • 400 ml tejszín
  • 250 g mascarpone
  • bors
  • 4 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • reszelt parmezán (ízlés szerint)

 

Megosztás Nyomtatás
  1. A tésztát enyhén sós, olajos, lobogó vízben megfőzzük.
  2. A fokhagymát megpucoljuk, összezúzzuk, és olajon megfuttatjuk.
  3. Hozzáadjuk a leveles spenótot.
  4. Amikor kiolvad sózzuk, borsozzuk. Majd belekeverjük a mascarponét és a tejszínt.
  5. Jól összeforraljuk.
  6. A leszűrt tésztát a tejszínes spenótos szósszal tálaljuk.
  7. Ízlés szerinti mennyiségű parmezánt reszelünk rá.
    Jó étvágyat!;-)



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu