Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › UFF blog › Spenótos tészta

Spenótos tészta

Spenótos tésztaHozzávalók 4 főre:

  • 500 g tészta,
  • 450 g spenót
  • 400 ml tejszín
  • 250 g mascarpone
  • bors
  • 4 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • reszelt parmezán (ízlés szerint)

 

Megosztás Nyomtatás
  1. A tésztát enyhén sós, olajos, lobogó vízben megfőzzük.
  2. A fokhagymát megpucoljuk, összezúzzuk, és olajon megfuttatjuk.
  3. Hozzáadjuk a leveles spenótot.
  4. Amikor kiolvad sózzuk, borsozzuk. Majd belekeverjük a mascarponét és a tejszínt.
  5. Jól összeforraljuk.
  6. A leszűrt tésztát a tejszínes spenótos szósszal tálaljuk.
  7. Ízlés szerinti mennyiségű parmezánt reszelünk rá.
    Jó étvágyat!;-)



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu