Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › UFF blog › Töltött cukkini

Töltött cukkini

  • töltött cukkini300 g darált hús
  • 4 db cukkini
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 0,5 l sűrített paradicsom
  • 3 db paradicsom
  • 50 g parmezán
  • olívaolaj
  • bors
  • bazsalikom
  • oregano
  • petrezselyem

 

Megosztás Nyomtatás
  1. A cukkiniket megmossuk, félbevágjuk, és kivájjuk őket.
  2. A vöröshagymát megpucoljuk, megmossuk, és felkockázzuk.
  3. Olajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a húst. Aztán belenyomunk két gerezd fokhagymát, és beleöntjük a sűrített paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, és bazsalikommal, oreganoval, illetve petrezselyemmel fűszerezzük. Végül hozzáadjuk a cukkinik belsejét is. Jól megpároljuk.
  4. A cukkiniket megtöltjük a raguval, paradicsomkarikákat és egy kis parmezánt szórunk a tetejükre. 180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt elkészül.

uffblog.hu - Galambos Dorina és Péterfi-Nagy Évi




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu