A Gasztrostúdiót kezdõlapomnak! | Felveszem kedvencnek!

 
 
 
Hirdetés

Receptek
1 | 2 | 3  | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Fehérborban sült gombás nyúlpecsenye parajos metélttel
  1. A nyúlcombokat sóval, fehér borssal, frissen reszelt szerecsendióval f?szerezzük és egy mélyebb tepsibe tesszük. Aláöntjük a bort meg a zöldségalaplé fe tovább >>>
Fekete rózsa
  1. A hozzávalókat összedolgozzuk, hogy nyújtható tésztát kapjunk, majd 6 egyenl? részre osztjuk. Két lapot kinyújtunk 20×35 cm nagyságúra. Ugyanilyen m&eac tovább >>>
Gesztenyés kifli
  1. A lisztet elmorzsoljuk a vajjal, hozzáadjuk a tojássárgáját, a tejfölt, a porcukrot, egy ev?kanál rumot meg egy csipet sót, s rugalmas tésztát gyúrunk.
  2. Leg tovább >>>
Gyümölcsös rakott palacsinta
  1. A lisztet simára keverem a tejjel, a tojásokkal, az olajjal, egy csipet sóval, és legalább 15-20 percig állni hagyom.
  2. A gyümölcsöket megmosom, értelemszer?en megh&aac tovább >>>
Habcsók sütemény
  1. A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük, majd a masszát egyenletesen 8 kisebb kivajazott és kilisztezett süteményformába osztjuk. (Legegyszer?bb, ha a muffin tovább >>>
Hagymás-sajtos túrótorta
  1. A tojássárgáját elkeverem egy csipetnyi sóval, a süt?porral és a liszttel, majd óvatosan beleforgatom a felvert tojásfehérjét. Kivajazott, lisztezett 24 cm-es tortaf tovább >>>
Hal pákász módra
  1. A f?szereket és az olajat 1 l vízben felforraljuk. Beletesszük a megtisztított halat. Lassú t?zön tartjuk, hogy éppen csak forrjon, míg a 1,5 liter folyadék fél literre lef?. tovább >>>
Halászlé gombóccal
  1. A megtisztított halakat megnyúzom, mert különben a b?rük rátekeredik a húsdarálóra. A halhúst kétszer átdarálom. A halhús darálékhoz k tovább >>>
Hamuszsák
  1. A sütés el?tti napon a tésztába valókat összegyúrjuk. El?ször a lisztet, a sót, a süt?port összekeverjük, a puha vajat belemorzsoljuk. A tojások sárg&aacu tovább >>>
Házi szilvás lepény
  1. A süt?t bemelegítjük 180 fokra.
  2. A szilvát kimagvaljuk, meglocsoljuk rummal, rászórjuk a porcukrot és állni hagyjuk.
  3. A lisztet, a túrót, a tojások s tovább >>>
1 | 2 | 3  | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Add a Startlaphoz


Hirdetések



 
 
Honlapkészítés


Copyright Varga Media és Marketing Iroda 2003-2012