A Gasztrostúdiót kezdõlapomnak! | Felveszem kedvencnek!

 
 
 
Hirdetés

Receptek
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8  |
Töltött tyúkhúsleves zsályával
  1. A töltelékhez két zsömlét tejbe áztatunk, a tyúk máját elkaparjuk. A zsömléb?l kinyomkodjuk a tejet, azután a májjal, a tojásokkal meg az aprí tovább >>>
Turbolyás jércemelltekercs spanyol burgonyával
  1. A jércemellfiléket éles késsel bevágjuk, majd óvatosan széthajtjuk, hogy nagyobb, nyitott hússzeleteket kapunk. Enyhén kiveregetjük, megszórjuk sóval, ?rö tovább >>>
Túrós-gyümölcsös rakott piskóta
  1. A tojások sárgáját kikeverjük a cukor harmadával meg a vaníliás cukorral és összedolgozzuk az áttört túróval. A tojások fehérjé tovább >>>
Újhagymakrémes párnácskák
  1. 30 dkg lisztb?l a tojással, a tejjel, csipetnyi sóval és az összemorzsolt éleszt?vel hagyományos módon palacsintatésztát készítünk. Habver?vel alaposan kikeverj tovább >>>
Vert marha
  1. A hússzeleteket megtisztítjuk az esetleges hártyáktól, megsózzuk, majd megszórjuk zsemlemorzsával. Ezután a zsemlemorzsát alaposan beleklopfoljuk, beleverjük a szele tovább >>>
Zselici szarvasgerinc erdei gombával töltve
  1. A kicsontozott szarvasgerincet ujjnyi szeletekre vágom (10-12 szelet jön ki bel?le). Húsver? kalapáccsal vékonyra kiverem, vigyázva, hogy a hús be ne szakadjon.
  2. A reszelt vör&oum tovább >>>
Zserbó szilvalekvárral és mákkal töltve
  1. Az éleszt?t a meglangyosított tejfölben egy kevés cukorral felfuttatjuk. A lisztet a zsiradékkal elmorzsoljuk, hozzáöntjük a megkelt éleszt?t, a cukrot, a vaníliás cukro tovább >>>
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8  |

Add a Startlaphoz


Hirdetések



 
 
Honlapkészítés


Copyright Varga Media és Marketing Iroda 2003-2012