A Gasztrostúdiót kezdõlapomnak! | Felveszem kedvencnek!

 
 
 
Hirdetés

Receptek
1 | 2 | 3 | 4  | 5 | 6 | 7 | 8 |
Illatos kacsamell
  1. Vajon dinszteljük meg az apróra vágott vöröshagymát. Ha langyosra h?lt, keverjük hozzá a májpástétomot meg a finomra vágott petrezselyem zöldjét, majd & tovább >>>
Kacsaleves lestyános kacsagombóccal
  1. A kacsacombokat kicsontozzuk. A csontokat a megtisztított, feldarabolt leveszöldség kíséretében feltesszük f?ni. Sóval, egész borssal ízesítjük és hagyom&a tovább >>>
Kakukkfüves csirkemáj hántolt árpával
  1. A hántolt árpát megmossuk és kb. 2 órára langyos vízbe áztatjuk. Leöntjük róla a vizet, azután egy kevés sóval meg az egyik megtisztított v tovább >>>
Kapros káposztán párolt tükörponty
  1. A hagymát megtisztítjuk és félf?re vágjuk. A szalonnát csíkokra szeleteljük, egy nagyobb serpeny?ben kisütjük a zsírját, azután megpirítjuk rajta a tovább >>>
Kapros-túrós profiterole
  1. A vizet az olajjal meg egy csipet sóval felforraljuk. Beleszórjuk a lisztet, és folyamatosan kevergetve lassú t?zön addig rotyogtatjuk, amíg a massza elválik az edény falátó tovább >>>
Karácsony esti kacsagalantin
  1. A kacsamelleket lefektetjük a vágódeszkára és éles késsel a lapjára vízszintesen kétszer kinyitjuk, azaz el?bb bevágjuk a b?re alatt s azután még egysz tovább >>>
Karácsonyi kalács
  1. A langyos, enyhén cukros tejben felfuttatjuk az éleszt?t. A lisztet elmorzsoljuk a vajjal, picit megsózzuk, hozzáadjuk a megkelt éleszt?t - ha szükséges, még egy kevés langyos tej tovább >>>
Karalábé-püréleves sajttal sült fogasszelettel
  1. A karalábé tetejéb?l egy szeletet levágunk, úgy, hogy a zsenge szára és levele rajta maradjon. Ezután a belsejét kivájjuk, vigyázva, hogy az oldala és az al tovább >>>
Karamell-charlotte gyümölcsökkel
  1. 10 dkg cukrot egy serpeny?ben aranybarnára karamellizálunk. Felöntjük 1,5 dl vízzel, és sziruppá f?zzük.
  2. A tojássárgáját összekeverjük 4 ev?ka tovább >>>
Kompót aszalt gyümölcsökb?l
  1. Az aszalt gyümölcsöket megmossuk, fazékba tesszük és felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a citromhéjat, egy kis darab egész fahéjat, a cukrot, és addig f?zzü tovább >>>
1 | 2 | 3 | 4  | 5 | 6 | 7 | 8 |

Add a Startlaphoz


Hirdetések



 
 
Honlapkészítés


Copyright Varga Media és Marketing Iroda 2003-2012