A Gasztrostúdiót kezdõlapomnak! | Felveszem kedvencnek!

 
 
 
Hirdetés

Receptek
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6  | 7 | 8 |
Piros bogyós márványtorta
  1. A tortalaphoz a tojásokat habosra verem a cukorral és a vaníliás cukorral, majd beledolgozom a keményít?vel és süt?porral összevegyített lisztet. A tésztát az a tovább >>>
Pontyfilé fokhagymás parajjal
  1. A pontyfilét beirdaljuk, hüvelykujjnyi vastagra vágjuk, megsózzuk és lisztben megforgatjuk. A fokhagymát gorombára vágjuk, megfuttatjuk a felhevített olajon, majd rádobjuk tovább >>>
Pörköltös csiga
  1. A cukorral édesített langyos tejben felfuttatjuk az éleszt?t, majd összedolgozzuk a liszttel, a tojással, az olajjal meg egy csipet sóval és alaposan megdagasztjuk. A tetejét meghintj&uu tovább >>>
Puliszka gombával gazdagon
  1. A kukoricadarát átszitálom, majd vízzel és két teáskanál sóval közepesen s?r? puliszkát f?zök bel?le. Egy nagyobb tepsi aljára terítem, és tovább >>>
Pulykazúza leves mákos gombóccal
  1. A zúzát megtisztítjuk, nagyobb kockákra vágjuk, és b? vízben leforrázzuk. Els? levét leöntjük, utána kb. 2 liter hideg vízben feltesszük f?ni. Amiko tovább >>>
Részeges meggyes koszorú
  1. Az id?ben – legalább félórája – szobah?mérsékletre tett vajat habosra keverem, majd hozzáadok 10 dkg cukrot, az egész tojásokat, a tojássárgáj&a tovább >>>
Ribizlikrémes fánk
  1. A vajat 2,5 dl vízzel és a sóval egy fazékban felforralom. Beleszórom a lisztet meg a keményít?t és addig keverem, amíg a tészta el nem válik az edény oldal tovább >>>
Rozmaringos báránycomb mézes fokhagymával
  1. A sütést megel?z? napon a báránycombot lehártyázzuk, a felesleges faggyútól megtisztítjuk. Sóval, borssal és rozmaringgal bedörzsöljük, majd egy m&eac tovább >>>
Sokf?szeres sonkás cipó
  1. A langyos tejfölt és a tejszínt fél deci langyos vízzel összekeverjük, majd belemorzsoljuk az éleszt?t. Amikor felfutott az éleszt?, hozzáadjuk a lisztet, a sót, a cukro tovább >>>
Sonkás almasaláta ropogós mandulával
  1. A mandulát tepsibe szórjuk, a süt?ben rózsaszín?re pirítjuk. A sonka felét tálcára fektetjük és a radiátor vagy a kályha tetején egy napig sz&aacu tovább >>>
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6  | 7 | 8 |

Add a Startlaphoz


Hirdetések



 
 
Honlapkészítés


Copyright Varga Media és Marketing Iroda 2003-2012