A Gasztrostúdiót kezdõlapomnak! | Felveszem kedvencnek!

 
 
 
Hirdetés

Receptek
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6  | 7 | 8 |
Piros bogyós márványtorta
  1. A tortalaphoz a tojásokat habosra verem a cukorral és a vaníliás cukorral, majd beledolgozom a keményítĹ‘vel és sütĹ‘porral összevegyített lisztet. A tésztát az tovább >>>
Pontyfilé fokhagymás parajjal
  1. A pontyfilét beirdaljuk, hüvelykujjnyi vastagra vágjuk, megsózzuk és lisztben megforgatjuk. A fokhagymát gorombára vágjuk, megfuttatjuk a felhevített olajon, majd rádobjuk tovább >>>
Pörköltös csiga
  1. A cukorral édesített langyos tejben felfuttatjuk az élesztĹ‘t, majd összedolgozzuk a liszttel, a tojással, az olajjal meg egy csipet sóval és alaposan megdagasztjuk. A tetejét meghintj&u tovább >>>
Puliszka gombával gazdagon
  1. A kukoricadarát átszitálom, majd vízzel és két teáskanál sóval közepesen sűrű puliszkát fĹ‘zök belĹ‘le. Egy nagyobb tepsi aljára terítem, &eacut tovább >>>
Pulykazúza leves mákos gombóccal
  1. A zúzát megtisztítjuk, nagyobb kockákra vágjuk, és bĹ‘ vízben leforrázzuk. ElsĹ‘ levét leöntjük, utána kb. 2 liter hideg vízben feltesszük fĹ‘ni. Am tovább >>>
RĂ©szeges meggyes koszorĂş
  1. Az idĹ‘ben – legalább félórája – szobahĹ‘mérsékletre tett vajat habosra keverem, majd hozzáadok 10 dkg cukrot, az egész tojásokat, a tojássárgáj tovább >>>
Ribizlikrémes fánk
  1. A vajat 2,5 dl vízzel és a sóval egy fazékban felforralom. Beleszórom a lisztet meg a keményítĹ‘t és addig keverem, amíg a tészta el nem válik az edény olda tovább >>>
Rozmaringos báránycomb mézes fokhagymával
  1. A sütést megelĹ‘zĹ‘ napon a báránycombot lehártyázzuk, a felesleges faggyútól megtisztítjuk. Sóval, borssal és rozmaringgal bedörzsöljük, majd egy m&e tovább >>>
Sokfűszeres sonkás cipó
  1. A langyos tejfölt és a tejszínt fél deci langyos vízzel összekeverjük, majd belemorzsoljuk az élesztĹ‘t. Amikor felfutott az élesztĹ‘, hozzáadjuk a lisztet, a sót, a cuk tovább >>>
Sonkás almasaláta ropogós mandulával
  1. A mandulát tepsibe szórjuk, a sütĹ‘ben rózsaszínűre pirítjuk. A sonka felét tálcára fektetjük és a radiátor vagy a kályha tetején egy napig sz&aa tovább >>>
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6  | 7 | 8 |

Add a Startlaphoz


Hirdetések



 
 
Honlapkészítés


Copyright Varga Media és Marketing Iroda 2003-2012