A Gasztrostúdiót kezdõlapomnak! | Felveszem kedvencnek!

 
 
 
Hirdetés

Receptek
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7  | 8 |
Sóskaleves reszelt tojással
  1. Egy jó tányérnyi sóskát vastag ereit?l megtisztítunk, majd a leveleket szitában, folyó vízben többször megmossuk.
  2. Közben megforrósítunk 3 tovább >>>
Sörben párolt marhaszelet
  1. A húsról éles, hegyese késsel eltávolítom az inakat, hártyákat és a nem kívánatos húsrészeket, leöblítem és lecsepegtetem. Szelete tovább >>>
Sült pulykamell egri rozé mártással
  1. A hússzeleteket megmossuk, megszárítjuk, enyhén besózzuk. A szilvaszemeket félbevágjuk, és a borba áztatjuk.
  2. Két ev?kanál forró olajban a hú tovább >>>
Süt?tökös-magos pogácsa
  1. A lisztet elmorzsoljuk a vajjal. Hozzáadunk 1 tojást, a sót, a zúzott fokhagymát, valamint az éleszt?t, amit el?z?leg 1 dl langyos tejben felfuttattunk.
  2. A meghámozott süt?t&oum tovább >>>
Sz?l?s lencsesaláta sonkakrémes pirítóssal
  1. A lencsét 2 órára langyos vízbe áztatjuk. Lesz?rjük, majd a megtisztított vöröshagyma, a babérlevél és egy kevés só kíséretében tovább >>>
Tarcali raguleves
  1. A felforrósított olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, sóval és cayenne-borssal. Rátesszük a csíkokra vágott tovább >>>
Tárkonyos boszorkánysült
  1. A pulykacombot kicsontozzuk, b?rét lefejtjük, kisujjnyi csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, fölaprítjuk és borácsban vagy nagyobb lábasban megforrós&iacut tovább >>>
Tárkonyos pulykaragu leves
  1. A pulykahúst kockákra vágjuk, a hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, majd a fele olajon aranysárgára pirítjuk. Rátesszük a húst, sózzuk, borsozzuk, tovább >>>
Tóthék Rákóczi túrósa
  1. A süt?port beleszórjuk a megszitált lisztbe, hozzáadjuk a vajat, a cukrot, a tojássárgáját, a tejfölt, a citromhéjat, majd az egészet összegyúrjuk. F&oacut tovább >>>
Töltött szivárványos pisztráng
  1. A pisztrángokat megtisztítom, a hátukra fektetve a hasukon felbontom, belét kidobom és folyóvízben leöblítem. Lecsepegtetem, majd egy asztalkend?re fektetem ?ket. A 20 deká tovább >>>
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7  | 8 |

Add a Startlaphoz


Hirdetések



 
 
Honlapkészítés


Copyright Varga Media és Marketing Iroda 2003-2012