Az amerikaiak kedvence, ami az egész világot meghódította: ez a mogyoróvaj. Nemcsak kakaós, édes, hanem sós változatban is elkészíthetjük. Fenséges íz- és kalóriabomba, s nem utolsó sorban jóval gazdaságosabb, ha otthon készítjük, mintha készen vesszük.
Hozzávalók kis befőttes üvegnyi mogyoróvajhoz
Elkészítés
Pofonegyszerűnek tűnik, és az is, amennyiben a modern konyhatechnika a segítségünkre siet. A mogyorókrém állaga nagyban függ attól, milyen és mekkora teljesítményű gépet használunk a mogyoró aprításához. Turmix- vagy robotgép ideális a munkához.

Recept és fotó: Mesterházy Mónika
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu
Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2025