Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Magyarország első design-cukrászdája

Magyarország első design-cukrászdája

A név nem véletlen, mivel nem egy unalmas cukrászdát találunk a megszokott francia krémessel és a többi hagyományos sütivel, hanem egy modern, színes és elegáns üzletet, ami teljesen más, mint amit eddig megszoktunk.
Megosztás Nyomtatás
Magyarország első design-cukrászdája Horváth Eszter, aki a stylist pálya helyett inkább a cukrászdinasztia által kiépített utat folytatja, mert újat alkotni és létrehozta álmai cukrászdáját, amit eddig csak a mesékben és filmekben láthattunk. Magyarországon van a világon elsőként design-cukrászda. A hagyományos cukrászat megreformálását Eszter a süteményekkel kezdte. A különleges alapanyagokból készült termékek, új formákkal és rikító színekkel keltik fel a kiéhezett vendégek figyelmét. Jó pont, hogy mindez nem megy az íz rovására! A sütemények mellet számtalan édességet lehet még kapni a Sugar!Shop-ban. A belső tér pedig magáért beszél. Tekintse meg galériánkat. Még több fotó a képgalériánkban!

Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu