A puha vajat habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket és a citromok héját és levét. Végül beledolgozzuk a pici sóval elkvert lisztet is. (Linzertlészta szerűséget kell kapnunk)
A sütőt előmelegítjük 180°C-ra. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. A tésztából golyókat formálunk, majd vizes evőkanál segítségével ellapítjuk őket.
Pirulásig sütjük. Sokáig eláll.
Megjegyzés:
Nagyon finom omlós, egyszerűen elkészíthető sütemény.
Értékeld a receptet:
Orsolya Vízi receptje
édes |
desszert | sütőben sütve | egész nap,tízórai,uzsonna, | egész évben | karácsony, anyák napja, születésnap, házibuli, ballagás, |
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.