Egy tepsit kikenek zsírral, fűszerezem ízlés szerint ételízesítővel és majorannával. Ezután elrendezem a csirkecombokat, kis vágást ejtek a bőrén. A megpucolt fokhagymából egy-egy gerezdet a csirkecomb bőre alá teszek.Ezután a combokat is fűszerezem, ízlés szerint sóval, borssal (fehér és fekete), ételízesítővel, majorannával. A maradék fokhagyma gerezdeket pedig a tepsibe szórom a combok közé. Felöntöm kevés vízzel, lefedem alufólíával és egy óra alatt megsütöm. Ha megsült, még 5-10 percig sütöm fólia nélkül, hogy szépen megpiruljon. Köretnek burgonyát, rizst vagy akár egy finom salátát is lehet kínálni.
Jó étvágyat.
Megjegyzés:
Ugyanezzel a fűszerezéssel pl. csirkeszárnyat is nyugodtan lehet sütni. A comb azért finomabb, hiszen több hús van rajta:) Köretnek mindenki kedve szerint válogathat.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.