A burgonyát és a hagymát megpucolom, megmosom, majd karikákra vágom. Egy tepsit kikenek zsírral és sorban lerakom a burgonyát. Enyhén megsózom, mert a szalonna sós! Rárakom a vöröshagymát, majd a szalonnát, körbe rakom kelbimbóval. Alufóliával letakarva kb. 1 óra alatt készre sütöm.Mikor a burgonya puha, leveszem az alufóliát és visszateszem még sülni, vagyis inkább, hogy a szalonna piruljon. Mikor úgy látom, hogy már jó lesz kiveszem a sütőből, ráütöm a nyers tojást, megszórom reszelt sajttal és visszateszem még a sütőbe, de már csak annyi időre, hogy a tojás az ízlésemnek megfelelően megsüljön.Savanyúsággal kínálom.Jó étvágyat!
Megjegyzés:
Ez egy turbózott változat, hozok majd egyszerűbbet is :)
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.