A burgonyát és a hagymát megpucolom, megmosom, majd karikákra vágom. Egy tepsit kikenek zsírral és sorban lerakom a burgonyát. Enyhén megsózom, mert a szalonna sós! Rárakom a vöröshagymát, majd a szalonnát, körbe rakom kelbimbóval. Alufóliával letakarva kb. 1 óra alatt készre sütöm.Mikor a burgonya puha, leveszem az alufóliát és visszateszem még sülni, vagyis inkább, hogy a szalonna piruljon. Mikor úgy látom, hogy már jó lesz kiveszem a sütőből, ráütöm a nyers tojást, megszórom reszelt sajttal és visszateszem még a sütőbe, de már csak annyi időre, hogy a tojás az ízlésemnek megfelelően megsüljön.Savanyúsággal kínálom.Jó étvágyat!
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu
Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2025