Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › UFF blog › Csirkemell sajtmártással rizzsel tálalva

Csirkemell sajtmártással rizzsel tálalva

Hozzávalók 2 főre: csirkemell_400

  • 400 g csirkemell filé
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 150 g trappista
  • 1 db tömlős sajt
  • 1 ek liszt
  • 200 ml tejszín
  • fehérbors
  • szerecsendió
  • petrezselyem
  • 200 g jázmin rizs
  • olaj

 

Megosztás Nyomtatás

Elkészítés: A csirkemell filét megtisztítjuk, felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és olajon megsütjük a hússzeleteket. A fokhagymagerezdet megpucoljuk, olajon összezúzva pirítjuk, hozzákeverjük a lisztet, felöntjük a tejszínnel. Belereszeljük a sajtot, és belenyomjuk a tömlős sajtot is. Fűszerezzük sóval, fehérborssal, petrezselyemmel, és egy csipet szerecsendióval. Összerottyantjuk, és kész. Közben a rizst is megfőzzük. Jó étvágyat!;-)

 

uffblog.hu - Galambos Dorina és Péterfi-Nagy Évi




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu