Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › UFF blog › Fokhagymás-citromos csirkecomb brokkolikrémmel

Fokhagymás-citromos csirkecomb brokkolikrémmel

Fokhagymás-citromos csirkecomb brokkolikrémmelHozzávalók:

  • 2 főre:
  • 6 db alsó/felső csirkecomb
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 2 db citrom,
  • olívaolaj
  • 1 fej brokkoli
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • petrezselyem 
Megosztás Nyomtatás
  1. A csirkecombokat sóval, borssal, petrezselyemmel fűszerezzük a csirkecombokat. 
  2. Kiolajozott tepsibe tesszük, rájuk tesszük a megtisztított, felszeletelt fokhagymát, és citromstleteket. 
  3. Alufóliával letakarjuk, 180 fokra előmelegített sütőben 40-50 perc alatt készre sütjük, és még 10-15 percig alufólia nélkül is sütjük. 
  4. A brokkolit rózsáira szedjük, és a fokhagymával együtt gőz felett megpároljuk. 
  5. A megpuhult brokkolihoz adunk a főzőléből, illetve sózzuk, borsozzuk, így leturmixoljuk. 
  6. A brokkolipürével tálaljuk a csirkecombokat! Jó étvágyat! ;-)

uffblog.hu - Galambos Dorina és Péterfi-Nagy Évi




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu