Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › UFF blog › Fokhagymás-tejfölös csirke majonézes céklával

Fokhagymás-tejfölös csirke majonézes céklával

  • 800 g csirkemellfilé
  • 1 nagy doboz tejföl

céklás

  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • olívaolaj1 üveg cékla
  • 4-5 ek. majonéz
Megosztás Nyomtatás

A csirkemelleket megtisztítjuk és felszeleteljük. Aztán megsózzuk, megborsozzuk mindkét oldalukat. A tejfölbe belenyomjuk a fokhagymagerezdeket. Ebbe forgatjuk bele a húsokat. Betesszük a hűtőbe legalább fél órára, hogy jól összeérjenek az ízek. Majd egy kiolajozott jénaiba öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük. A savanyított cékláról leöntjük a levét, és összekeverjük a majonézzel. Ezzel tálaljuk a húst, nagyon finom ízkombináció!

uffblog.hu - Galambos Dorina és Péterfi-Nagy Évi




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu