Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › UFF blog › Gyros tál otthon

Gyros tál otthon

Gyros tál1 kg csirkemell filé,
1 fej vöröshagyma

Pác:
3 gerezd fokhagyma,
só,
bors,
bazsalikom,
oregano,
pirospaprika,
olívaolaj,
petrezselyem

Megosztás Nyomtatás

A csirkemellet megmossuk, csíkokra vágjuk. A vöröshagymát, megpucoljuk, megmossuk, és kockákra vágjuk. A pác alkotó elemeit összekeverjük, majd a hagymával együtt a húshoz keverjük. Minimum 30 percre hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. Fogyasztás előtt frissen sütjük a húst.

Saláta:
fél fej saláta
kis fej lila káposzta
fél fej lila hagyma
2-3 db paradicsom
1 db kígyóuborka

A zöldségeket megmossuk, felaprítjuk, és egy tálban összekeverjük.

Joghurtos öntet:
2 gerezd fokhagyma
300 g joghurt
1 ek majonéz
pár csepp citromlé
petrezselyem

Az öntet hozzávalóit jól összekeverjük.

 

uffblog.hu - Galambos Dorina és Péterfi-Nagy Évi




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu