Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › UFF blog › Paleo "rizses" hús
Paleo "rizses" hús
Hozzávalók 4 főre:
1 db karfiol
500 g darált hús
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
4 ek libazsír
só
bors
pirospaprika
1 csokor petrezselyem
Elkészítése:
A libazsír felén a megpucolt, megmosott, felaprított hagymákat üvegesre pirítjuk, majd mehet hozzá a darált hús, sóval, borssal, és pirospaprikával fűszerezzük.
Megfőzzük.
A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, és a libazsír másik felén egy másik lábosban megfuttatjuk.
Amikor elkészül a hús és a karfiol, akkor összekeverjük, és végül friss petrezselyemmel megszórjuk. Jó étvágyat! ;-)
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.