Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › UFF blog › Rozmaringos-kacsacomb marinált körtével és édesburgonyával

Rozmaringos-kacsacomb marinált körtével és édesburgonyával

kacsacomb2 főre:

  • 2 db kacsacomb
  • 1 db édesburgonya
  • 1 db körte
  • rozmaring
  • 100 ml konyak
  • balzsamecet
  • bors
  • kacsazsír

 

Megosztás Nyomtatás
  1. Kikenünk egy sütőtálat kacsazsírral, beletesszük a sózott, borsozott kacsacombokat, és a rozmaringágakat. Majd alufóliával letakarva 200 fokos sütőben sütjük. Fél órával később ráöntjük a konyakot. Kb.1,5 óra alatt megsül. 
  2. Az édesburgonyát megpucoljuk, és felkockázzuk. Egy rozmaringággal együtt megfőzzük. Amikor megfőtt, összenyomjuk, esetleg borsozzuk. 
  3. A körtét felszeleteljük, zsiradék nélkül sütni kezdjük egy serpenyőben, majd balzsamecettel befújjuk. Folyamatosan forgatjuk. 
  4. Az elkészült kacsacombokat az édesburgonyával és a körtével tálaljuk. Jó étvágyat!;-)

uffblog.hu - Galambos Dorina és Péterfi-Nagy Évi




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu