A tojássárgáját, a túrót, a cukrot és a vaníliás cukrot egy tálban jól összekeverjük. A zselatint beáztatjuk, majd az eperlikőrrel együtt a krémhez adagoljuk és hagyjuk megkeményedni.
A kemény habbá vert fehérjéhez óvatosan hozzákeverjük a felvert tejszínt. Amikor a krém megkötött hozzáadjuk a habot és az epret.
Próbáljuk a tortalapot ajakformájúvá vágni, majd itassuk át sziruppal és töltsük meg krémmel. Hagyjuk hűlni kb. 2 órát.
Díszítsük eperrel és tejszínhabbal, lehetőleg ajakformát imitálva. Jó étvágyat kívánok mindenkinek
A tojássárgáját, a túrót, a cukrot és a vaníliás cukrot egy tálban jól összekeverjük. A zselatint beáztatjuk, majd az eperlikőrrel együtt a krémhez adagoljuk é...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.