Tipp: Mivel a tea Indiából indult el világhódító útjára 5000 évvel korábban, ezért az ízeknek volt idejük a „legjobb helyre kerülniük”. Azt gondoljuk, hiba volna a tea esetében arányokat, mennyiségeket előírnunk – ezeket mindenki önállóan kell, hogy felfedezze. Az alapanyagokon lehet változtatni, például akár el is hagyhatjuk a szegfűszeget vagy a gyömbért is, de tehetünk bele egy csipetnyi chilit is. Az ízek így is eléggé el fognak térni az „általunk megszokott„ tea ízéhez képest! Az italt hideg, búskomor téli estéken javallott inkább fogyasztani – higgyék el, csodát tesz! Fülig fog érni tőle a szánk... A teához adhatunk kardamom magot is, ha végképp telhetetlenek vagyunk.
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu
Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2025