Következő recept Következő recept
Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Recept › Szabad tûzön › Pácolási módok

Pácolási módok recept

Gasztrostúdió fakanál Kedvenc receptek közé
Print Friendly and PDF Megosztás
Megjegyzés:
A grillnél az egyik legfontosabb dolog a pácolás. Manapság már kitűnő minőségű páckeverékeket lehet beszerezni, amiket csak olajjal összekeverünk, és máris rákenhetjük a húsokra. Persze mindenki készíthet magának saját ízlése szerinti fűszerkeveréket. Én előszeretettel használok mustármagot, nagy szemű sót, durvára őrölt borskeveréket, fokhagymát, de szárnyasoknál akár kakukkfüvet, egész koriándermagot is. A halakat szeretem egy kis szárított, reszelt citromhéjjal megbolondítani. Ha valaki kedveli, akkor a sertéseknél használhat kevés őrölt köményt is.
Értékeld a receptet:
Barta András receptje
Szabad tûzön  | 




Töltsük fel őszi vitaminraktárainkat friss zöldséggel és gyümölcsökkel

Praktikák és tanácsok a dietetikustól

A trendek azt mutatják, hogy mindennapjainkban egyre nagyobb szerepet játszik azalmás-szilvás pite egészséges életmód, a helyes táplálkozás, és testsúlyunkra is jobban odafigyelünk, mint pár évvel ezelőtt. Mit tehetünk annak érdekében, hogy a lehető legteljesebben táplálkozzunk, miközben az alakunkra is vigyázunk? Abban biztosak lehetünk, hogy a napi többször keveset elvvel és a zöldségek, gyümölcsök fogyasztásával nem foghatunk mellé. Dietetikus szakértő segítségével jártuk körül a témát.

A világsikerű chocoMe showroom-ot nyitott Svájcban, valamint újabb 7 nemzetközi díjat zsebelt be

Újabb mérföldkő a világsikerű chocoMe életében: a manufaktúra október harmadiknyertes_chocome hétvégéjén ünnepélyes keretek között megnyitotta svájci csokoládéboltját. 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu