Következő recept Következő recept
Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Új recept küldés
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Recept › Édes süti › Tejszínes karamell szelet

Tejszínes karamell szelet recept

Gasztrostúdió fakanál Kedvenc receptek közé
Vedd fel a könyvjelzőid közé a  receptet
Print Friendly and PDF Megosztás
Pin It Megosztás Nyomtatás
Megjegyzés:
A jó piskóta egyik titka (szerintem) a tepsi mérete. Fontos tudni minden receptnél, hogy mekkora tepsibe kell sütni a piskótát. A legtöbb piskóta-recepthez az ideális tepsi méret a 20x30-as. A következő sütit is egy 20x30 -as méretű tepsire szabtam. Nagyszerű vendégváró süti!
Értékeld a receptet:
Édes süti  | 
Hirdetés
Hirdetés




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


A kezdő cukrász tizenhetedik hete

Ahogy azt az előző bejegyzésben ígértem, megmutatom hogyan készül, ha nem is gyárilag, detrüffel1 kisebb mennyiségben a bonbon.

A kezdő cukrász tizenhatodik hete

A cukrászati anyag végéhez közeledünk. Az elkövetkezendő elméleti anyagrészek mártányérdesszert1 nem tartoznak olyan szorosan a cukrászathoz. A hátra maradt két anyag ismerete nélkül is már jó cukrász válhat a tanulóból. Ez pedig a Tányérdesszertek és a Bonbonok.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu