A hagymát megpucolom és feldarabolom kis kockákra. Kevés olajat hevítek, és üvegesre pirítom benne a hagymát. Fűszerezem sóval és borssal, majd beleteszem a borsót, és összekeverem. 1-2 percig párolom a borsót majd pirospaprikával megszórom, vízzel felengedem és készre főzöm. Mikor megfőlt beleteszem a pörkölt ízesítőt, összeforralom. A tejfölt elkeverem a liszttel csomómentesre, majd kevés pörkölt szaftot adok hozzá (hőkiegyenlítek), elkeverem. A habarást hozzáöntöm a pörkölthöz, még 1-2 percig főzöm, megkóstolom elég sós-e. Párolt rizzsel tálalom.Jó étvágyat!
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu
Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2025