Külön edényben összekeverjük a száraz és a nedves hozzávalókat, majd a kettőt elegyítjük. Hűtőbe tesszük 20-30 percre.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk. A tésztából golyókat formálunk, majd vizes evőkanállal ellapítjuk őket. (Ne legyen vastag, mert megnő) 180°C-ra előmelegített sütőben sütjük kb. 10 percig, pirulásig.
Közben a csokimázat vízgőz fölött felolvasztjuk, majd belekeverjük a többi hozzávalót. Ha szükséges, picit hűtjük, hogy ne follyon le a sütiről. Kanállal magasból rácsorgatjuk a csokit a sütikre.
Megjegyzés:
Házi keksznek kiváló!
Értékeld a receptet:
Orsolya Vízi receptje
édes |
desszert | sütőben sütve | tízórai,uzsonna, | egész évben | karácsony, újév,szilveszter, farsang, évforduló,házibuli, ballagás, |
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.