Posírozáshoz a zöldségeket megfőztem (kb. 20 perc).
A libamellek bőrét haránt irányban kockáztam, sóztam, borsoztam.
Párolt káposztát közben feltetettem. (Olajban cukrot karamelleizáltam, rá egy fej hagyma, majd a káposzta. Sóztam, sok-sok köménymaggal megszórtam és kb. 20 perc pirítás után egy evőkenálnyi ecetet tettem rá.)
A libamellet beletettem a zöldséges lébe kb. 5-7 percre gyöngyözve főztem. Kivettem, hülni hagytam.
Karfiolt, zellert sós vízben puhára pároltam. (kb. 5 perc)
Rizst közben feltettem főni a mirelit vegyeszöldséggel.
A száraz, kihült libamellet bőrős felével forró serpenyőben 2 percig sütöttem, majd megfordítottam és húsos felét kb. 1 percig pirítottam. Vissza vettem a hőfokot és forgatva, saját levével locsolva 12 percig sütögettem.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.